Header

Ervaringen van cliënten

"Vanaf het begin is het vertrouwen al snel opgebouwd. Paul is oprecht en neemt je mee in een onderzoekende en open blik. Hij stuurt zonder afbreuk te doen aan alle ruimte die je mag innemen. De sessies voelen als thuiskomen bij mezelf en die verbinding begint steeds meer te groeien. Dat merk ik ook in mijn dagelijkse leven."
N.A.
~
"Mijn contact met Paul heb ik ervaren als zeer vertrouwenwekkend. Hij heeft een sfeer neergezet waarin ik mezelf kon laten zien en kwetsbaar stellen. Zijn respectvolle benadering en oprechte interesse waren de perfecte kweekbodem voor verdere zoektocht. Paul heeft een hele fijne rustgevende stem waardoor ik uitgenodigd word om zelf tot rust te komen. Tegelijkertijd is het voor mij ook fijn om te ervaren dat hij het proces leidt/stuurt door scherp te blijven op dat wat belangrijk is: de eigen gewaarwordingen vanuit het lichaam."
C.B.
~
"Paul heeft een goede set (gevoelige) handen en hij geeft volle aandacht aan zijn werk. Hij laat zich dan ook niet gauw afleiden."
R.V.
~
"Ik ervoer in je aanraking een prettige combinatie van zacht en stevig. In de sessie kon ik mezelf ervaren, onderzoeken en openen. Je geeft dan veel ruimte en vertrouwen."
G.L.
~
"Bij Paul ervaar ik steeds weer een gevoel van 'dezelfde golflengte'. Hij is zorgvuldig, invoelend en geeft al zijn aandacht aan wat er te voelen en te ervaren is. Hij deelt wat hij opmerkt zonder oordeel, waardoor ik meer over mezelf te weten kom. Waardevolle sessies, die mij steeds weer een stukje dichter bij mezelf brengen. Dit alles aangevuld met de nodige nuchterheid."
H.S.
~
"Ik ben ontzettend blij Paul ontmoet te hebben. Hij vergemakkelijkt het me om mijn gevoelens naar boven te halen waar ik nooit aan gedacht heb. Nu ben ik 60 jaar en al jaren opzoek naar een manier om niet zo desastreus met mijn depressies om te gaan. Heel respectvol masseert Paul op de plek die wij samen overleggen. Dagen erna heb ik nog nieuwe inzichten waarmee ik mijn leven een stuk lichter mee kan maken."
K.v.Z.